CLAESSENS KOFFIE helpt bij het opstarten van een private label koffie- en/of theemerk en ondersteuning, van begin tot eind.

1. Marktanalyse en positionering: Onderzoek de markt voor koffie en/of thee om inzicht te krijgen in de concurrentie, trends en de behoeften van consumenten. Bepaal je doelgroep en identificeer hoe je je merk kunt positioneren om op te vallen in de markt.

2. Kies de juiste blend: Werk samen met CLAESSENS KOFFIE om de perfecte blend samen te stellen die past bij jouw merk en de voorkeuren van je doelgroep. Proef en test verschillende blends om de smaak en kwaliteit te beoordelen voordat je je definitieve keuze maakt.

4. Ontwerp van de labels en verpakking: CLAESSENS KOFFIE werkt samen met een grafisch ontwerper om aantrekkelijke en professionele labels en verpakkingen te creëren die de identiteit van je merk weerspiegelen. Zorg ervoor dat de labels voldoen aan de wettelijke vereisten en dat de verpakking de kwaliteit van je product beschermt.

5. Productie en verpakking: Eenmaal het ontwerp is voltooid, kan de productie opgestart worden. Zorg ervoor dat je rekening houdt met kwaliteitscontroles en de naleving van voorschriften inzake voedselveiligheid.

6. Marketing en distributie: Ontwikkel een marketingstrategie om je private label koffie en/of thee op de markt te brengen. Overweeg online verkoopkanalen, om je product aan consumenten te leveren. Zorg ervoor dat je een sterke merkidentiteit opbouwt en je klanten effectief kunt bereiken.

Heb je een vraag of wel je meer informatie? Neem dan gerust contact op!

white We have coffee neon light
white We have coffee neon light

Interesse in je eigen koffiemerk ?