Claessens Koffie

Artisanale koffie en thee op wielen

CLAESSENS KOFFIE

Artisanale koffie en thee op wielen

ideaal bij een overheerlijke tas koffie of als dessert.

likeur

Advocaat is een dikvloeibare likeur die bereid wordt met eieren, bijna pure alcohol, gecondenseerde melk en suiker. De volle gele kleur wordt bekomen door het eigeel. De advokaat bevat per liter 15 eierdooiers en is op een ambachtelijke wijze vervaardigd. Door de toevoeging van een perfect samengestelde kruidenmengeling volgens oud recept ontstaat de overheerlijke smaak van deze artisanele advocaat. Het alcoholgehalte van deze advocaat bedraagt ongeveer 15%.

Ideaal bij een overheerlijke tas koffie of als dessert.

Plaats je graag een bestelling? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

altijd handig

accessoires

  • • HB tea maker €24.95

Met deze stijlvolle plexiglazen theepot zet u in een handomdraai thee of ijsthee. De inhoud van 0,5 liter is goed voor ruim twee heerlijke koppen.

Hoe werkt de HB tea maker?
Vul de HB tea maker met losse thee en giet het hete water er overheen. Laat de thee trekken en als deze klaar is zet u de tea maker op het kopje waarna de goed gefilterde thee mooi doorloopt in uw kop. Wanneer u de HB tea maker terug optilt sluit deze zich automatisch af.

  • • Theezeefje met schaaltje €7.00

Dit sierlijke RVS theezeefje met bijhorend schaaltje past in elke theeglas. Door zijn fijne mazen houdt het de losse thee netjes in het zeefje. Dit is de beste combinatie om losse thee te gebruiken.