Onze koffiemachines

Verkoop

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van professionele koffiemachines. Of het nu gaat om een espressomachine voor uw café of een grote batch voor uw kantoor, wij hebben de juiste oplossing voor u.

Onze koffiemachines bieden de hoogste kwaliteit en zijn ontworpen om de perfecte kop koffie te zetten, keer op keer.

We werken samen met gerenommeerde merken zoals Technicup en Jura om ervoor te zorgen dat we alleen de beste koffiemachines aanbieden aan onze klanten.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf.

Onderhoud

Het periodieke onderhoud van uw koffiemachine is van essentieel belang voor het behoud van de kwaliteit en de levensduur ervan. Door regelmatig onderhoud uit te voeren, voorkomt u verstoppingen of kalkaanslag en zorgt u ervoor dat uw koffie altijd vers en smaakvol blijft. Tijdens het onderhoud worden onderdelen gereinigd en eventueel vervangen indien nodig. Daarnaast wordt de machine afgesteld en gecontroleerd op eventuele storingen. Het is aan te raden om het onderhoud uit te laten voeren door een professionele vakman die bekend is met uw type koffiemachine. Op deze manier bent u verzekerd van een goed functionerende machine en kunt u optimaal genieten van uw dagelijkse kopje koffie.

Herstellingen

Onze service dienst is gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van professionele koffiemachines. Of het nu gaat om espressomachines, koffiemolens of koffiezetapparaten, wij staan klaar om u te helpen.

Onze ervaren technici zorgen ervoor dat uw koffiemachine altijd optimaal presteert, zodat u kunt genieten van de perfecte kop koffie zonder zorgen. Wij bieden regelmatige onderhoudsbeurten aan om eventuele problemen vroegtijdig op te sporen en te verhelpen.

Mocht er onverhoopt toch een storing optreden, dan kunt u rekenen op onze snelle en betrouwbare reparatieservice.

Wij begrijpen hoe belangrijk uw koffiemachine is voor uw bedrijf en streven ernaar om u de beste service te bieden. Vertrouw op onze expertise en laat ons uw professionele koffiemachine in topconditie houden.